Telefoonnummer:
015-2622624 (spoed: kies 0)
Telefoonnummer: 015-2622624 (spoed: kies 0)

Online bereikbaarheid

Patiënten van Huisartsenpraktijk Händellaan kunnen zich registreren in de patiëntenomgeving op deze website. Na registratie zal eerst een controle plaatsvinden voordat u hier gebruik van kunt maken.

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag gemakkelijk en snel afspraken maken, een eConsult of herhaalmedicatie aanvragen. Met uw eigen account logt u veilig in.

Het is ook mogelijk om via uw smartphone of tablet een snelkoppeling te maken op uw startscherm en onze website als app te gebruiken.

 

-Webagenda

Bekijk de lege plekken in de agenda van uw arts en boek een afspraak op het moment dat het u uitkomt. Let op; gebruik het online inplannen van een afspraak alleen voor niet acute klachten. Neem bij twijfel over uw klacht altijd telefonisch contact op met de assistente. De assistente is opgeleid om de spoedeisendheid van uw klacht te beoordelen en dit is niet mogelijk bij een online afspraak.

-eConsult

Stel uw medische vragen direct aan uw arts via een beveiligde omgeving. U ontvangt bericht zodra uw consult beantwoord is. Het gaat uitsluitend om medische vragen als vervolg op een recente afspraak bij uw huisarts op het spreekuur. Bij een eerste melding van een klacht verzoeken wij u altijd telefonisch contact op te nemen met de assistente. We streven ernaar uw email binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

-Receptservice

Vraag herhaalrecepten direct uit uw medicatielijst aan en ontvang herinneringen indien u uw medicatie opnieuw nodig heeft. 

 

Direct een account aanmaken? Klik hier